Straatversiering tijdens de grote stadsfeesten

Het bestuur van Stichting Stadsfeesten Dokkum doet bij deze een oproep aan alle buurtverenigingen om hun straten te versieren.
Het thema van de Grote Stadsfeesten 2023 is ‘Films en Series’.
Dat kan al heel simpel met een paal en verlichting in de tuin, maar het mag natuurlijk veel uitbundiger.
Versieren heeft altijd iets extra’s. Een mooie straatversiering heeft toch wel iets bijzonders en dat willen we graag benadrukken.
Elke wijk, buurt of straat mag een versiering bedenken. Het is dé manier om met het gezin en/of de buren en misschien wel de hele straat in de stemming voor  de Grote Stadsfeesten te komen.
En tevens creëer je er een mooi stukje sociale samenhang mee. De stad Dokkum wordt weer een bont en kleurrijk geheel dat iedereen natuurlijk graag wil zien.
Er wordt daarom een speciale (fiets) route gemaakt die langs alle versierde gevels, tuinen en straten gaat.
Deze tocht is zowel overdag als ’s avonds te maken, dus alle deelnemers worden opgeroepen hun creaties ook in het licht te zetten om er in de avonduren extra van te kunnen genieten.
De drie mooiste straten kunnen rekenen op een unieke prijs.
Geef je daarom snel op en probeer zoveel mogelijk buren, vrienden en familie bijeen te brengen om er een sfeervol geheel van te maken.
Het bestuur van Stichting Stadsfeesten Dokkum wenst alle deelnemers veel succes en plezier toe bij de voorbereidingen en natuurlijk bij het feest.
En voor de straatversiering: Maak d’r wat moois van!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven