Nieuws2022-04-08T14:53:18+00:00

Het laatste nieuws

Update Grote Stadsfeesten 2023

Wij zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen van de Grote Stadsfeesten 2023 in Dokkum welke zoals jullie weten plaatsvindt van 21 juni 2023 tot en met 25 juni 2023.

Begin juni delen we het uitgebreide programma met jullie via social media en ontvangen jullie thuis een flyer.

We kunnen alvast een kleine onthulling doen. Het foutste feestje vindt plaats op zaterdag 24 juni 2023 op de markt met Q-music de foute party! Kom je ook verkleed in het thema films & series? Voor de meest originele verklede feestgangers ligt er een prijs klaar!

Hou onze socials in de gaten, geef je op waar nodig en geniet van de voorpret!

Wij hebben er alvast heel veel zin in.

Bestuur Stichting Stadsfeesten Dokkum

Stadsfeesten vlag

Ben jij al bekend met onze mooie Stadsfeestenvlag?

In 2020 introduceerde wij met trots onze vlag. Dankzij sponsoring van Bierbrouwerij Dockum kunnen wij de vlag aanbieden voor slechts € 8,-. De afmetingen van de vlag zijn 150x100cm. Er is ook een grotere versie van de vlag te koop (225x150cm) voor slechts € 12,50-.

Op onze website Stadsfeestendokkum.nl/winkel kun je de vlag bestellen. De vlag wordt zonder extra kosten bij je thuisbezorgd. Hoe makkelijk is dat. De Stadsfeestenvlag kun je tijdens de vrijmarkt op Koningsdag ook kopen.

Wij hopen dat de aankleding van de vlag in de straten van Dokkum bijdraagt aan de feestsfeer tijdens onze evenementen. Laat zien dat je trots bent op Dokkum!

Straatversiering tijdens de grote stadsfeesten

Het bestuur van Stichting Stadsfeesten Dokkum doet bij deze een oproep aan alle buurtverenigingen om hun straten te versieren.
Het thema van de Grote Stadsfeesten 2023 is ‘Films en Series’.
Dat kan al heel simpel met een paal en verlichting in de tuin, maar het mag natuurlijk veel uitbundiger.
Versieren heeft altijd iets extra’s. Een mooie straatversiering heeft toch wel iets bijzonders en dat willen we graag benadrukken.
Elke wijk, buurt of straat mag een versiering bedenken. Het is dé manier om met het gezin en/of de buren en misschien wel de hele straat in de stemming voor  de Grote Stadsfeesten te komen.
En tevens creëer je er een mooi stukje sociale samenhang mee. De stad Dokkum wordt weer een bont en kleurrijk geheel dat iedereen natuurlijk graag wil zien.
Er wordt daarom een speciale (fiets) route gemaakt die langs alle versierde gevels, tuinen en straten gaat.
Deze tocht is zowel overdag als ’s avonds te maken, dus alle deelnemers worden opgeroepen hun creaties ook in het licht te zetten om er in de avonduren extra van te kunnen genieten.
De drie mooiste straten kunnen rekenen op een unieke prijs.
Geef je daarom snel op en probeer zoveel mogelijk buren, vrienden en familie bijeen te brengen om er een sfeervol geheel van te maken.
Het bestuur van Stichting Stadsfeesten Dokkum wenst alle deelnemers veel succes en plezier toe bij de voorbereidingen en natuurlijk bij het feest.
En voor de straatversiering: Maak d’r wat moois van!!

Kerst-/nieuwjaarsgroeten

Lieve stadsgenoten, wij kijken terug op een bijzonder jaar. We wensen iedereen hele fijne feestdagen en voor het nieuwe jaar gezondheid, liefde en geluk! 🎅🏼🎄✨ Warme groet, Bestuur Stichting Stadsfeesten

Go to Top