Nieuws2022-04-08T14:53:18+00:00

Het laatste nieuws

Kerst-/nieuwjaarsgroeten

Lieve stadsgenoten, wij kijken terug op een bijzonder jaar. We wensen iedereen hele fijne feestdagen en voor het nieuwe jaar gezondheid, liefde en geluk! 🎅🏼🎄✨ Warme groet, Bestuur Stichting Stadsfeesten

Update april 2022

Na een prachtige drukke Koningsdag vieren wij 5 mei Bevrijdingsdag in Dokkum!

Wederom een dag die bol staat van activiteiten! Van vossenjacht tot kermis en van livemuziek tot foodtrucs….Alle activiteiten vinden plaats rondom de Markt. Kijk voor ons volledig programma op onze Facebook of Instagram of op deze site bij evenementen.

Update Bevrijdingsdag 2022

5 mei Bevrijdingsdag in Dokkum, deze dag staat bol van activiteiten! Van vossenjacht tot kermis en van livemuziek tot foodtrucs….Alle activiteiten vinden plaats rondom de Markt. Kijk voor ons volledig programma op onze Facebook of Instagram of op deze site bij evenementen.

2022 april update

Het bestuur van Stichting Stadsfeesten Dokkum is druk bezig met de voorbereidingen van de Koningsdagen, de dagen tussen Koningsdag en Bevrijdingsdag waar we voor alle doelgroepen activiteiten proberen te organiseren. Het programma is te vinden op deze site, op onze Facebookpagina , Instagram en binnenkort op de flyer door de brievenbus! Laten we er met z’n allen een mooi feest van maken, want dat we allemaal wel toe zijn aan festiviteiten staat buiten kijf!!

2021 augustus update

Er mogen weer wat dingen, dus daar zijn we weer!

We hebben toestemming gekregen om zowel de kunst (4 sept) als brocante markt (5 sept) en een vrijmarkt te organiseren (18 sept).
De vrijmarkt is volgens hetzelfde concept als op Koningsdag. Op Koningsdag zijn in de binnenstad van Dokkum altijd meerdere winkels gesloten. Op zaterdag 18 september is dit niet het geval. We hebben de winkeliers gevraagd om dit duidelijk voor jullie aan te geven, waar je wel/niet je kleedje kunt neerleggen. Willen jullie hier rekening mee houden? We raden aan om rondom de ijsfontein op de Markt te gaan staan of in de middengedeeltes van de Grote Breedstraat. Ook op de Boterstraat, Hoogstraat, Bargemerk, Koornmarkt en elders op de grote Breedstraat mogen kleedjes worden neergelegd. Denk hierbij ook om de 1,5 meter afstand.

De kunst en brocante markt zijn zoals jullie van ons gewend zijn ook weer bij de Grote Breedstraat en Koornmarkt.

Deze dagen worden ook opgeleukt door wandelende muziek in de binnenstad en varende muziek rond de bolwerken.

Er wordt nog gekeken naar een geschikte datum om de culinaire 11-stedentocht in te halen in overleg met de horeca.

In de tussentijd kan iedereen natuurlijk ook nog de fietspuzzeltocht doen, waarvan de boekjes (€2 voor het goede doel) t/m 26 sept te koop blijven.

14 maart 2021 update Grote Stadsfeesten

Zoals u weet is het vanwege het huidige coronavirus van vitaal belang om op dit moment sociaal contact tot het minimale te beperken. Daarom hebben we als bestuur de beslissing genomen om de Grote Stadsfeesten uit te stellen tot 2022. Gezien de langere voorbereidingstijd en de benodigde sponsorgelden.

Plannen zijn er echter nog genoeg! We hebben al vele voorbereidingen getroffen voor evenementen die, als het kan, alsnog in 2021 kunnen plaatsvinden. Zodra er een evenement van ons wel door kan gaan, dan hoort u van ons. Wij zijn er klaar voor!

Voor nu, blijf gezond en hou vol!

Met vriendelijke groet,

Stichting Stadsfeesten Dokkum

Go to Top