Nieuws2020-08-12T08:35:14+00:00

Het laatste nieuws

14 maart 2021 update Grote Stadsfeesten

Zoals u weet is het vanwege het huidige coronavirus van vitaal belang om op dit moment sociaal contact tot het minimale te beperken. Daarom hebben we als bestuur de beslissing genomen om de Grote Stadsfeesten uit te stellen tot 2022. Gezien de langere voorbereidingstijd en de benodigde sponsorgelden.

Plannen zijn er echter nog genoeg! We hebben al vele voorbereidingen getroffen voor evenementen die, als het kan, alsnog in 2021 kunnen plaatsvinden. Zodra er een evenement van ons wel door kan gaan, dan hoort u van ons. Wij zijn er klaar voor!

Voor nu, blijf gezond en hou vol!

Met vriendelijke groet,

Stichting Stadsfeesten Dokkum

Het zijn vreemde tijden

Iedereen is in de ban van het coronavirus en helaas raakt dit ons allemaal. Wij hebben als bestuur van Stichting Stadsfeesten regelmatig (telefonisch) overleg met elkaar, wat te doen met de activiteiten die dit jaar nog op onze agenda staan zoals kunstmarkt en brocantemarkt.

Door deze onzekere situatie momenteel is het lastig om voorbereidingen te treffen en diverse verplichtingen aan te gaan. Wel weten we dat wij hier graag in goede gezondheid uit willen komen en de richtlijnen hiervoor kennen we allemaal. Wij hebben dan ook besloten dat alle activiteiten die dit jaar nog gepland staan niet door gaan.

Het spijt ons ontzettend voor een ieder die al in voorbereiding was voor wat er op de agenda stond, in welke vorm dan ook. Zodra er een nieuwe datum bekend is voor de activiteiten wordt dit z.s.m. gecommuniceerd.

Voor nu is er echter maar een ding belangrijk: zorg goed voor jezelf en denk om elkaar!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Stadsfeesten Dokkum

Go to Top