overhandiging aan stichting ik ben wil

Foto door Nanne Nicolai

De actie bij de fietstocht voor 2021 is afgelopen. Er is in totaal 1000 euro opgehaald voor de stichting “Ik ben Wil”.

Wij hebben een fietspuzzeltocht door onze mooie gemeente opgesteld. In de fietspuzzeltocht van ongeveer 34km worden 14 multiple choice vragen gesteld over allerlei interessante bezienswaardigheden die je op de route zult tegenkomen. De antwoorden op deze vragen zijn eenvoudig te vinden op informatieborden, gevels, kunstwerken of bezienswaardigheiden.

De route en de vragen zijn uitgewerkt in een boekje die vanaf 10 juli tot 26 september verkrijgbaar is bij de Jumbo, het Toeristisch informatiepunt (TIP) Dokkum (VVV kantoor/Museum Dokkum) en de Groenteman Kommery. De boekjes kosten 2 euro per stuk.

Dankzij onze sponsoren  komen de opbrengsten van de verkoop volledig ten goede aan de stichting Ik ben Wil welke zich inzet voor bewustwording rondom de ziekte van Alzheimer en de problematiek van dementie.

Ook zal er onder mensen die ons t/m 26 september taggen op Twitter, Facebook en/of Instagram met een leuk bericht over de fietspuzzeltocht een aantal prijzen worden verloot die ook door de sponsoren ter beschikking worden gesteld.

De antwoorden van de puzzeltocht zijn terug te vinden onder deze link (spoiler).