Logo Stadsfeesten
       
HOME FOTOALBUM SPONSOREN CONTACT

 

BROCANTE | RETRO | VINTAGE MARKT (centrum Dokkum)

Op zondag 10 september 2017 organiseert Stichting Stadsfeesten Dokkum een Brocante, Retro en Vintage markt in het prachtige historische centrum van Dokkum.
Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze markt! De Brocante, Retro en Vintage Markt wordt dit jaar gehouden tijdens de Dokkumer Admiraliteitsdagen 2017. In 2016 trok dit evenement ruim 60.000 bezoekers. Een uitgelezen kans dus om uw waar te verkopen.
Mocht u belangstelling hebben voor deelname, dan ontvangen we graag onderstaande informatie per e-mail van u terug:

Naam:
Adres:
Postcode + woonplaats:
Mobiel telefoonnummer:
Website/Facebookpagina:
Aantal kramen:
Opmerkingen/vragen:


U kunt deze informatie sturen naar info@stadsfeestendokkum.nl.
U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging met betalingsinformatie. De Brocante, Retro, Vintage Markt wordt gehouden op
10 september 2017 van 10.00 uur tot 17.00 uur.
U kunt beginnen met opbouwen vanaf 8.00 uur. De markt zal worden gehouden op de Grote Breedstraat, Kleine Breedstraat en Koornmarkt in de binnenstad van Dokkum. De kosten voor een kraam met wit zeildoek zijn € 40,= per kraam (4m lang en 1 m breed),
dit is inclusief 2 x koffie en 2 x soep voor 2 personen.
Het is niet toegestaan met eigen partytent o.i.d. een standplaats in te richten. Om de sfeer te verhogen en het plaatje compleet te maken, stellen wij het zeer op prijs als u gekleed gaat in de Brocante, Retro of Vintage stijl.
We zijn gebonden aan een maximaal aantal kramen van 40 stuks, dus geef u snel op! Vol is dan echt vol. Aanmelden kan tot 15 augustus 2017. Daarna in overleg.

flyer
retro